Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 8-17, So 8-11)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Vlastimilu Flachovi, se sídlem Desná 9, 57001 Litomyšl IČ 16207653, zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Městském úřadě Litomyšl pod č.j.: ŽU/3/95/FZ-540. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Gripy na horské kolo ODI F-1 Vapor/Float
03.12.2021 Jízdní kola
Gripy na horské kolo ODI F-1 Vapor/Float
Za nás nejlepší gripy na horské kolo které jsme měli možnost vyzkoušet. Jsou vyrobeny z materiálu který má v sobě velké množství vzduchových bublin, d... číst celé
U nás standard, jinde sci-fi. Co je kompletní kolo?
03.12.2021 Jízdní kola
U nás standard, jinde sci-fi. Co je kompletní kolo?
Ve Velo-sport.cz se vám snážíme co nejvíce usnadňovat výběr a nákup jízdních kol. Proto jako jediní nabízíme i tzv. kompletní kola. Co tato služba vla... číst celé
Turistická sedla na kolo, elektrokolo Wittkop
23.11.2021 Jízdní kola
Turistická sedla na kolo, elektrokolo Wittkop
Wittkop je tradiční německý výrobce ergonomických sedel, který je na trhu od roku 1898, kdy začali s výrobou kožených sedel. Dnes vyvíjí nové řady cyk... číst celé
Jak vybrat velikost kola – tabulky velikostí kol a rámů
09.11.2021 Jízdní kola
Jak vybrat velikost kola – tabulky velikostí kol a rámů
Správná velikost je jedním z nejdůležitějších kritérií při výběru jízdního kola. Příliš velké nebo malé kolo se totiž může negativně podepsat nejen na... číst celé
Cyklistické novinky do e-mailu
Mějte aktuální informace o novinkách a akcích ze světa cyklistiky.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz