Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 8-17, So 8-11)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.10.2020
Jsme tady stále pro vás.
Jsme tady stále pro vás. Naši milí zákazníci, jak už asi víte, vláda s účinností od 22. října 2020 uzavřela většinu kamenných provozoven. Co to zna... číst celé
10.02.2020
Cyklistická přilba Kellys Daze
Nová sportovní všestranná cyklistická přilba na kolo Kellys Daze vyrobená In-mold technologií. Hodí se pro rekreační cyklisty kteří chtějí lehkou, k... číst celé
16.05.2019
Balík Do balíkovny
Nově zasíláme balíky přes Českou poštu Balík Do balíkovny. Balík můžete vyzvednout na specializovaných přepážkách České pošty. Pro vyzvednutí vám s... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Vlastimilu Flachovi, se sídlem Desná 9, 57001 Litomyšl IČ 16207653, zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Městském úřadě Litomyšl pod č.j.: ŽU/3/95/FZ-540. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Středové motory Bafang
18.09.2020 Jízdní kola
Středové motory Bafang
Kvalitní středový motor Bafang pro elektrokola. Výborný poměr cena kvalita. číst celé
Jízdný kola a elektrokola Focus
22.10.2019
Jízdný kola a elektrokola Focus
Jízdní kola a elektrokola Německého výrobce Focus číst celé
Cyklistické novinky do e-mailu
Mějte aktuální informace o novinkách a akcích ze světa cyklistiky.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.